Buitengewoon beleven bij nieuw evenementenbureau Actsperience


HILVERSUM, 20071122 -- Ondernemend Nederland heeft er een nieuw evenementenbureau bij: Actsperience. Deze jonge speler met zeer ervaren medewerkers, richt zich op de zakelijke markt met buitengewoon dynamische evenementen waarbij het samen ervaren centraal staat. Het bureau is gespecialiseerd in actieve uitdagingen op het gebied van teambuilding, communicatie, relatiemarketing en motivatie. Naast vele standaardarrangementen biedt Actsperience ook bruisende activiteiten op maat, zowel in Nederland als daarbuiten.

Beleef spannende momenten als Soldier of Fortune, in de Secret Service Game of talloze andere programma's en spelvormen. Enerverend, spectaculair, ontspannend of leerzaam, maar altijd een belevenis. Bang zijn is een ervaring die je kunt kopen! Bij Actsperience dus. Elk evenement is tot in de puntjes geregeld waarbij de doelstellingen van de opdrachtgever en de veiligheid van de deelnemers nimmer uit het oog worden verloren.
Bij Actsperience gaan de deuren van unieke locaties open. Zo organiseert zij verschillende sportieve, culinaire of juist informatieve arrangementen in de grote stadions van Nederland, zoals de Amsterdam Arena, de Rotterdamse Kuip of het Philips Stadion.

Actsperience is onderdeel van Asterismos Holding, naamgever van een aantal ondernemingen die als zakelijke dienstverleners opereren onder de Asterismos Groep. De ondernemingen van Asterismos werpen zich op als zakenpartner voor een breed spectrum van zakelijke diensten. Hoewel de doelstellingen en opdrachtgevers hierbij kunnen variëren, blijft het motto gelijk: "het onderscheidend vermogen zit niet in wat we doen, maar in hoe we het doen".

Op de website www.actsperience.nl wordt precies beschreven waarom het bij deze nieuwe speler buitengewoon beleven is!