Gemeente Asten


08-11-2007
Uitnodiging openbare afscheidsreceptie wethouder H.J. van der Loo

Op vrijdag 23 november a.s. biedt het gemeentebestuur van Asten wethouder H.J. van der Loo een openbare afscheidsreceptie aan. De afscheidsreceptie vindt plaats in de hal van het gemeentehuis aan het Koningsplein 3 te Asten. De receptie begint om 16.00 uur. De toespraken van burgemeester ir. J. Beenakker en wethouder Van der Loo staan gepland om 16.30 uur.

Wij stellen uw aanwezigheid bij deze afscheidsreceptie zeer op prijs.

Hoogachtend,

college van burgemeester en wethouders van Asten, de secretaris, de burgemeester,
mr. W.M.A. Verberkt ir. J. Beenakker

Wethouder Van der Loo verzoekt u vriendelijk in plaats van cadeaus een bijdrage over te maken ten behoeve van een project voor de inheemse bevolking van de Filippijnen.
Het rekeningnummer is als volgt: (Rabobank) 11.08.36.456 t.a.v. Stichting Gemeenschapsservice DAS.

Voor de inheemse bevolking van de Filippijnen zijn de kansen op een redelijk zelfstandig bestaan klein. Door het ondersteunen van een aantal Mandaya/Mansaka studenten beoogt de Rotary Club Deurne-Asten-Someren bij te dragen aan het vergroten van de kansen op een betere toekomst van deze studenten.
Aangezien er alleen studenten voor ondersteuning in aanmerking komen die studies volgen die in het belang zijn van inheemse dorpen, draagt het project ook bij aan de ontwikkeling van deze gemeenschappen.