Saxion Hogescholen
BR>

di 20 november 2007

Saxion studenten organiseren PC Polikliniekdag

Steeds meer mensen gebruiken een PC en komen daarbij problemen tegen, zoals defecte harde schijven, slecht werkende software, virussen en spyware. Om studenten van de opleiding Technische Informatica, specialisatie ICT beheer, in aanraking te brengen met verschillende en uitdagende problemen, wordt er op vrijdag 23 november aanstaande in Enschede een PC polikliniekdag georganiseerd.

GeĂŻnteresseerden kunnen terecht op de PC Polikliniekdag waar computerproblemen worden geanalyseerd en, indien mogelijk, computers worden gerepareerd tegen materiaalkosten. Bij grote belangstelling zullen non-profit organisaties met maatschappelijk belang en mensen die daar zelf de middelen of mogelijkheden niet toe hebben voorrang krijgen.

De PC Polikliniekdag vindt plaats op de academie Communicatie, Informatietechnologie en Informatiemanagement van Saxion Hogescholen in Enschede. Om deel te nemen aan deze dag is vooraf aanmelden noodzakelijk. Aanmelden kan t/m zondag 18 november 2007 op de website van de studievereniging Syntaxis: www.pcpolikliniekdag.syntaxis.nl.


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------