Sanoma Uitgevers


Primeur in Tuin&Co

Bij het nieuwe nummer van Tuin&Co, dat 23 november verschijnt, zit een bijzondere gratis bijlage: een fantastisch tuinmagazine van 48 paginaâs compleet samengesteld uit bijdragen van lezers. Ervaringen en verhalen van tuinliefhebbers gaan gepaard met prachtige fotoâs, die nauwelijks onderdoen voor professionele fotografie.

Helmke van Geel, hoofdredacteur Tuin&Co: âOnze lezers hebben enthousiast gereageerd op de oproep in het blad om verhalen en fotoâs in te sturen. Het aanbod is inmiddels zo groot, dat er alweer plannen zijn voor een volgende special in het voorjaar.â

OVER HET VERNIEUWDE TUIN&CO

Tuin&Co verscheen in september van dit jaar in een nieuwe, geheel gerestylde vorm, als een voortzetting van het bekende blad Tuinieren. Onder de tuinbladen geldt Tuin&Co als het grootste en handigste tuinmagazine van Nederland. Tuin&Co is nog altijd het blad dat per seizoen meedenkt met zowel beginnende als gevorderde tuinliefhebbers. Met veel praktische informatie en doe-het-zelf-ideeën. In de nieuwe vorm biedt het blad nu ook veel meer kijktuin-reportages en interviews met tuinprofessionals die inspireren om direct aan de slag te gaan. Tuin&Co verschijnt tien keer per jaar.

Kijk op www.tuinenco-magazine.nl voor meer info. 21 november 2007