Ingezonden persbericht


De Vrienden Van De Leeren Lampe LIVE Reünie

'Crosstown Traffic, Radio 10 Gold en DJ Thorvald de Geus'

IDEALE GELEGENHEID OM ELKAAR WEER EENS TERUG TE ZIEN

---

Uitspanning De Leeren Lampe vierde verleden jaar zijn 150-jarige jubileum met tal van speciale activiteiten. Nu, een jaar later, gaat 'De Vrienden Van De Leeren Lampe Live' wegens groot succes op herhaling. Op vrijdagavond 23 november vindt er de zogenaamde reünie plaats, waarbij bezoekers in één groot muzikaal feest worden meegenomen naar de tijden van weleer. Het muzikale aanbod is groot, de sfeer zoals altijd druk maar gezellig.

Live muziek is weer helemaal hot en De Leeren Lampe gaat daar ver in mee. Regelmatig worden er daarom zogenaamde 'Dance Classics'-avonden georganiseerd. Na een lange periode met name Nederlandstalige artiesten te hebben zien groeien, is het nu weer de hoogste tijd voor de ouderwetse muziek van toen. De Vrienden Van De Leeren Lampe LIVE Reünie wordt op vrijdag 23 november georganiseerd. Net als vroeger met een 'Witte Bar' en 'Zondagavond' reünie.

De Disco Dance Party op 23 november is anders dan de reguliere Dance Classics Party die iedere tweede vrijdag van de maand wordt gevierd in de discotheek aan de Almelosestraat 2 in Raalte. Tijdens de reünie staat het weerzien van elkaar centraal. Dat kan in verschillende zalen met ieder een eigen muziekstijl. De verschillende thema's zijn 'Nineties Revival', Top of the Nederpop', 'Dance Classics' en 'Memories of the Sixties'.

De Vrienden Van De Leeren Lampe LIVE Reünie richt zich met name op het publiek dat vroeger al gezellig naar de disco op zondagavond in de 'Witte Bar' kwam. Voor velen is de oude 'Witte Bar' nog steeds een begrip en vele relaties zijn daar begonnen. Speciaal voor 23 november wordt dat gevoel van toen nog eens opgehaald met een grandioos live-optreden van Crosstown Traffic en aanwezigheid van voormalig Radio 10 Gold DeeJay Thorvald de Geus.

De Leeren Lampe Reünie is de ideale gelegenheid om elkaar weer eens terug te zien. De entree voor deze muzikale avond bedraagt 5 euro, de kassa's gaan die avond om 22.00 uur open. Kijk voor meer info op www.deleerenlampe.nl/danceclassics of bel met 0572 - 355 855.

---