Ingezonden persbericht




PERSBERICHT

Laren, 23 november, 2007

SNP Holding gaat naar Amsterdam Zuid-Oost

SNP Holding gaat verhuizen. Naar verwachting in de zomer van 2010 gaat de houdstermaatschappij van René Stokvis Producties BV, 625 TV Producties, TVBV en S&V Fiction naar Amsterdam Zuid-Oost. Het nieuwe onderkomen wordt gebouwd aan de Holterbergweg, vlakbij de Amsterdam Arena. Als gevolg van de verhuizing vertrekt SNP Holding in 2010 uit de huidige panden in Laren en Almere.

Op de nieuwe locatie krijgt SNP gezelschap van zusterbedrijf Endemol Nederland. Het feit dat de SNP-bedrijven en Endemol Nederland zo dicht bij elkaar gehuisvest worden, stelt ze in staat te profiteren van verschillende synergievoordelen en tegelijkertijd met de verschillende labels actief te blijven.

Peter Adrichem, Algemeen Directeur van SNP Holding, is erg enthousiast over de verhuizing: "In de nieuwe situatie zullen de SNP-bedrijven op één plek gehuisvest zijn. Daardoor kunnen we straks nóg effectiever werken en zijn we uitstekend toegerust om onze groeiambities waar te maken."


---

Over SNP Holding:
SNP Holding is één van de grootste contentproductiebedrijven van Nederland. Tot de bedrijfscombinatie behoren René Stokvis Producties BV, TVBV, 625 TV Producties en S&V Fiction. Ook is SNP Holding aandeelhouder van internetbedrijf Studio Joyo. SNP Holding is gespecialiseerd en sterk groeiend in non spot- / branded contentproducties, waarbij multimediale concepten op basis van de communicatiedoelstellingen van de klant worden ontwikkeld. Gezamenlijk produceren de bedrijfsonderdelen van SNP Holding jaarlijks gemiddeld 30 verschillende titels. Voorbeelden hiervan zijn: Ik Vertrek, De Tuinruimers, De Smaakpolitie, Goedemorgen Nederland, De Grote Beurt, Chirurgenwerk, KiesBeter, Schatjes, Una Voce Particulare, Ingang Oost en That's the Question.