Ingezonden persbericht



PERSBERICHT

Vrijdag 23 en zaterdag 24 november in Topsportcentrum Almere Poort

Bouwplan Almere, dé beurs over bouwen en wonen!

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 november vindt in Topsportcentrum Almere Poort dé beurs over bouwen en wonen Bouwplan Almere plaats. Trends, innovaties en nieuwe projecten op het gebied van bouwen en wonen worden in de spotlights gezet! Of het nu gaat om het (ver)bouwen, kopen of huren van een huis, de inrichting van een woning of de afwerking daarvan, het is allemaal te vinden tijdens Bouwplan Almere!

Wat biedt Bouwplan?

Op Bouwplan Almere vindt u onder één dak alle informatie die zich bevindt tussen fundering en inrichting, tussen financiering en afwerking. De beurs speelt in op actuele ontwikkelingen op het gebied van woningbouw en woninginrichting. Men kan tijdens Bouwplan kijken en vergelijken en uiteindelijk voordelig zaken doen!

Gemeente Almere
De gemeente Almere is ook aanwezig op Bouwplan en presenteert daar haar nieuwste plannen. Voorlichting over nieuwe bouwprojecten van de gemeente Almere vormt een belangrijk onderdeel van Bouwplan. Er gebeurt veel op het gebied van bouwen en wonen in Almere!

Geïnteresseerd in bouwen en wonen? Dan mag u Bouwplan niet missen!

Voor alle informatie op het gebied van bouwen en wonen, heten wij u van harte welkom op Bouwplan Almere 2007. Bouwplan Almere wordt gehouden in Topsportcentrum Almere Poort aan de Pierre de Coubertinlaan 7. Bouwplan Almere is geopend op vrijdag 23 november van 14.00 tot 21.30 uur en zaterdag 24 november van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs (incl. kopje koffie of thee) bedraagt euro 4,-. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree. Er is professionele kinderopvang aanwezig. Voor meer informatie kunt u kijken op www.planeffect.com.