Travel Unie International Nederland N.V.

HOLLAND INTERNATIONAL REISBUREAU OPMEER WEDEROM BESTE FRANCHISENEMER

Rijswijk, vrijdag 23 november 2007 â Holland International Reisbureau Opmeer is afgelopen zondag voor het tweede achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot de beste franchisenemer van Holland International Reisbureau. Margareth Rood Overman, eigenaresse van Holland International Reisbureau Opmeer, en haar team winnen deze titel voor de zevende maal sinds hun aansluiting bij Holland International Reisbureaus in 1996. De verkiezing tot Franchisenemer van het jaar wordt ieder jaar georganiseerd en heeft tot doel de franchisenemers te stimuleren aandacht te besteden aan de kwaliteit van hun reisbureau.

Margareth Rood Overman en haar team zijn dit jaar voor de zevende maal Franchisenemer van het jaar geworden sinds hun aansluiting bij Holland International Reisbureaus. Vorig jaar wonnen zij de titel ook en de jaren daarvoor eindigden zij verschillende keren op de tweede en een keer op de derde plaats. Jaar op jaar is dit gedreven team erop gericht om in de diverse categorieën de hoogste scores binnen te halen. De betrokkenheid blijkt ook uit het enthousiasme waarmee wordt omgegaan met alle door Holland International Reisbureau georganiseerde acties. Margareth Rood, eigenaresse van Holland International Reisbureau Opmeer is trots op de gewonnen titel: âDe verkiezing is voor ons van grote waarde. Het is een erkenning voor de inzet van ons gehele team en de hoge kwaliteit die wij als reisbureau uitdragen naar onze klanten. Meedoen met de verkiezing vergt de nodige inzet, maar het is een zeer leerzaam en nuttig proces. Je wordt gedwongen kritisch naar bepaalde activiteiten te kijken, zodat handhaven en verbeteren van onze kwaliteit een continu proces isâ.

Overige titels
De op één na beste Franchisenemer van het jaar is Inge Jansma, eigenaresse van Holland International Reisbureau Jansma in Roden geworden. De derde prijs is overhandigd aan Lieuwe Wesselius en zijn team van Holland International Reisbureau Harlingen. De titel Beste nieuwe Franchisenemer van het jaar is behaald door Karel Donkers en zijn team van Holland International Reisbureau de Ruwert in Oss. De titels werden uitgereikt tijdens een feestelijke avond.