Enorme belangstelling voor presentatiedag OranjeHof Alkmaar

12/11/2007 09:22



Marion van der Voort Communicatie advies



De belangstelling voor het project OranjeHof in de Alkmaarder Hout in Alkmaar blijkt overweldigend. Tijdens de presentatiedag op 24 november van 11.00 tot 15.00 uur in het DSB stadion in Alkmaar zullen daarom extra maatregelen worden getroffen om de bezoekersstroom in goede banen te leiden. Door het lotingsysteem hebben alle gegadigden een eerlijke kans om in aanmerking te komen voor de beschikbare appartementen.

Iedereen die belangstelling heeft voor een luxe appartement in het project OranjeHof, is op 24 november van harte welkom om zich te laten informeren. OranjeHof in de Alkmaarder hout is een project met 146 appartementen in acht los staande gebouwen. De oppervlakte van de appartementen varieert van ca. 80 m2 tot maar liefst ca. 270 m2 met royale buitenruimtes van ca. 10 m2 tot ruim ca. 270 m2.

De locatie langs de lommerrijke Sportlaan, naast het Oranjepark en op loopafstand van de binnenstad, blijkt veel mensen aan te spreken. In de afgelopen periode hebben zich inmiddels vele gegadigden gemeld voor meer informatie.

Tijdens deze presentatiedag in het DSB stadion in Alkmaar zijn brochures beschikbaar van de diverse beschikbare appartementen en penthouses. Op basis van tekeningen, een maquette, artist impressions en voorbeeldmaterialen kunnen bezoekers bepalen welke beschikbare appartementen hun voorkeur hebben. Kopers kunnen zich tot 7 januari 2008 inschrijven voor het project. Op 15 januari 2008 vindt de openbare loting plaats. Op volgorde van loting kunnen mensen hun keuze maken. De verkopende partijen hebben gekozen voor deze lotingsvorm om alle gegadigden een eerlijke kans te geven.

Bij de presentatiedag worden veel bezoekers verwacht. Daarom is er binnen het stadion gezorgd voor extra ruimte. Speciaal voor deze dag is er gratis parkeergelegenheid.





http://www.oranjehofalkmaar.nl


Noot voor de redactie:

NOOT VOOR DE REDACTIE,