AutoRai

Gratis Winter-Klaar Inspectie bij de Nissan-dealer voor iedereen

(11/15/2007)
De Nissan-dealers staan zaterdag 24 november klaar voor alle autobezitters. Tijdens de landelijke Winter-Klaar Inspectiedag kan iedereen bij de Nissan-dealer terecht voor een gratis Winter-Klaar Inspectie. Normaal gesproken kost deze grondige inspectie 24,50 euro. Kortom een ideaal begin van de winter.

Bij de inspectie wordt de auto gecontroleerd op alle vitale punten die van belang zijn om veilig de winter door te komen. Zo worden onder andere de verlichting, accu, banden, schokdempers, olie, koppeling, V-snaar en de voorruit gecontroleerd. En natuurlijk het koelsysteem, dat goed beveiligd moet zijn tegen vorst. Als de auto in orde is, krijgt de klant na de Winter-Klaar inspectie gratis een Winter_Service_Card waarmee hij tot 1 maart 2008 is verzekerd van hulp bij pech onderweg..

Winterse aanbiedingen
Maar Nissan doet meer in de winter. In de periode van 12 november tot
1 maart 2008 zijn er tal van winterse aanbiedingen waarmee de automobilist zijn voordeel kan doen. Enkele voorbeelden van deze aantrekkelijke acties: 45 procent korting op accuâs en 35 procent op ruitenwisserbladen en een Nissan Winterset tegen alle winterse ongemakken van 12,75 euro voor 9,99 euro. En niet te vergeten, APK for Life.

Alle aanbiedingen online
Tijdens de wintercampagne opent Nissan een nieuwe website: www.meer-nissan.nl. Op deze site worden alle aanbiedingen op een overzichtelijke manier getoond. De Nissan-rijder kan op de website een persoonlijke pagina aanmaken waarop hij speciale aanbiedingen vindt voor zijn auto. Voor het aanmaken van een eigen pagina vult de Nissan-rijder een aanmeldingsformulier in.

Kans op 1.000 euro
Na het aanmaken van een eigen pagina, kan de klant meedoen aan een âspelâ. Bij dit spel krijgt de deelnemer een coupon waarmee hij bij de plaatselijke dealer een chocolade Nissan-logo op kan halen. Een aantal van deze lekkernijen is voorzien van een gouden binnenzijde. Deze exemplaren geven recht op de hoofdprijs: een waardebon van 1.000 euro. Deze cheque kan bij de Nissan-dealer worden besteed. Er kan gekozen worden uit: onderhoud, reparaties, APK en accessoires. Bovendien krijgt de winnaar een gratis Nissan-Card en âAPK for Lifeâ.