Politie Gelderland-Midden

Regionaal

---

Politie start onderzoek na overval op man

Publicatiedatum: 24-11-2007 10:29:30

ARNHEM - De politie is een onderzoek gestart naar een overval op een zestigjarige man uit Arnhem. De overval vond plaats op 23 november rond 18.20 uur. De man heeft daarbij enkele klappen gehad, maar hoefde zich verder niet medisch te laten behandelen.

De overval vond plaats voor zijn woning aan de Johann de Witlaan, nadat hij op zijn fiets thuis was gekomen van zijn werk; de man is ondernemer in de Steenstraat. Bij thuiskomst wilde de man zijn fiets in de schuur zetten toen hij door drie mannen tegen de grond werd gewerkt en vervolgens enkele keren werd geslagen. De drie personen gingen er vervolgens vandoor met zijn portemonnee. In de portemonnee bevond zich een geldbedrag van enkele tientallen euro's

Route
De politie is op zoek naar getuigen van deze overval. Omdat de recherche niet uitsluit dat het slachtoffer is gevolgd van zijn werk naar zijn woning, strekt deze getuigenoproep zich uit tot getuigen die mogelijk iets gezien op de volgende route (tussen 18.00 uur en 18.20 uur): Steenstraat - Driekoningenstraat - Spijkerstraat - Emmastraat - Thorbeckestraat - Hugo de Grootstraat - Johann de witlaan.

Getuigen kunnen zich melden bij de politie op telefoonnummer 0900-8844.

voor nadere informatie:
Politie Gelderland-Midden
Bureau Communicatie | Ronald van der Leeden
Telefoon: 026-3524721 tot 11.30 uur