Ingezonden persbericht


Persbericht

LOUNGIN 2007

MANNEN ZIJN "LEUGENAARS", VROUWEN ZIJN "GOLD-DIGGERS"!!

LOUNGIN 2007 is een jongerendebat mét muziek én vermaak. Het eerste LOUNGIN 2007 debat vond plaats op zondag 14 oktober 2007 in het WMDC (World Music & Dance Centre). Het was een pittige discussie. The debat continues! Het gespreksonderwerp van 25 november is; SEKSUALITEIT!

Ben jij tegen ongelijke behandeling? Sit back relax & speak ur mind @ loungin 2007!

De mannelijkheid van een man wordt bepaald door het aantal partners dat hij heeft of heeft gehad terwijl de waarde van een vrouw in dezelfde situatie hierdoor daalt. Met de seksualiteitsbeleving van vrouwen wordt anders omgegaan dan van mannen. Hier wordt helaas nog steeds onderscheid in gemaakt. Je mag zelf bepalen hoe je seksualiteit wilt beleven en dat allemaal in vertrouwen en met bescherming van jouw privacy. Mijn lichaam dus mijn keus! Ieder mens is de baas over zijn of haar eigen lichaam. Je hebt recht op lichamelijk genot zolang de seksuele rechten van een ander niet wordt geschonden. Vooroordelen en discriminatie op basis van sekse of seksuele voorkeur komt regelmatig voor. Een homo, lesbische of biseksuele (holebi) voorkeur wordt vaker dan gewenst afgekeurd door de omgeving. Vooroordelen en discriminatie komen dagelijks voor en zijn niet aangeboren, maar aangeleerd! Ongeacht je seksuele voorkeur, of je nou hetero of holebi bent, je bepaalt zelf met wie je het bed deelt.

Op seksualiteitsbeleving heerst nog steeds een taboe. Ieder mens heeft het recht om zich te uiten en zijn mening te geven over seksualiteit. Ieder mens heeft het recht op een leven zonder seksuele dwang, uitbuiting en misbruik. Niemand mag onderworpen worden aan gedwongen zwangerschap, sterilisatie of abortus.

LOUNGIN 2007 is op eigen risico, heb je geen eigen mening en kom je niet voor je rechten op dan ben je hierbij gewaarschuwd! Ben jij alle vooroordelen en discriminatie meer dan zat? Laat dan je stem horen tijdens "LOUNGIN 2007"!

Naast het debat kunnen bezoekers genieten van diverse muziekoptredens van o.a. Mystic Xperience en Byond Limits. Uiteraard met de beste Lounge sounds van DJ JB. In combinatie met het debat zal het muzikale programma zorgen voor een informele en ontspannen sfeer tijdens LOUNGIN 2007.

Datum: zondag 25 november 2007
Tijd: 15.00 -19.00 uur
Locatie: WMDC, Pieter de Hoochweg 125, Rotterdam

Toegang: gratis

Meer informatie op: www.loungin2007.nl of wordt lid van www.loungin2007.hyves.nl

Volgende LOUNGIN 2007 edities: zondag 2 en 9 december 2007