Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

SINTERKLAAS TRAKTEERT ZICHZELF OP EEN BEZOEK AAN SAFARIPARK BEEKSE BERGEN

Wegwijspiet neemt bezoekers mee op Pietensafari

Hilvarenbeek, woensdag 14 november 2007 - Sinterklaas bezoekt, ter ere van zijn verjaardag, het grootste Afrikaanse wildlife park van Nederland. De Goedheiligman komt samen met zijn pietermannen op zondag 25 november naar Safaripark Beekse Bergen. Tijdens deze dag kunnen bezoekers mee op Pietensafari waarbij Wegwijspiet in de safaribus de rol van ranger op zich neemt en vertelt over de dieren die langs de route vrij rondlopen. Voor de jongste parkbezoekers is er deze dag een leuke decemberverrassing.

Op zondag 25 november brengt Sinterklaas een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen. Daar zal hij om 13.15 uur samen met zijn Zwarte Pieten op een bijzondere manier aankomen. In het Safarirestaurant zal de Goedheiligman voorlezen uit het Grote Boek. Gedurende de middag kunnen kinderen meezingen met Sinterklaasliedjes. Natuurlijk zorgen de Zwarte Pieten voor allerlei lekkernijen en is er voor de jonge bezoekers een leuk cadeautje.

Pietensafari
Naast alle gezelligheid in het Safarirestaurant krijgen de liefhebbers van spanning en snoepgoed vanaf 15.00 uur de mogelijkheid om mee te gaan op Pietensafari. Onder begeleiding van de Wegwijspieten worden bezoekers rondgeleid in de safaribus. Op hun eigen 'melige en stuntelige manier' maken ze de parkbezoekers wegwijs op de Afrikaanse savannes. Het tarief voor de wintersafari bedraagt E11,50 voor volwassenen en voor kinderen van 3 tot 11 jaar E10,95. Kinderen onder de 3 jaar hebben gratis entree. Meer informatie over het Afrikaanse wildlife park is te vinden op www.beeksebergen.nl.
---



Ingezonden persbericht