RTL Group

Op zoek naar koffer met miljoenen in 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' met Linda de Mol bij RTL 4

Als er een quiz is waar geluk een grote rol speelt, dan is het wel Postcode Loterij Miljoenenjacht. Alleen het onderbuikgevoel kan een goede raadgever zijn op zoek naar de koffer met vijf miljoen euro. Vanaf zondag 25 november is Linda de Mol te zien bij RTL 4 met dit spannende spelprogramma waarin heel veel geld te verdienen valt.

Het spel begint met vijfhonderd personen in het publiek. Via verschillende vragen en spelrondes blijft er uiteindelijk één kandidaat over die het finalespel met de koffers gaat spelen. Uit zesentwintig koffers, met bedragen die variëren van één eurocent tot vijf miljoen euro, kiest de finalist er één. Door de andere koffers één voor één te laten openen, wordt steeds duidelijker hoeveel er in de koffer van de finalist zelf kan zitten. Tussen het openen door kan de kandidaat ingaan op een bod van de bank. Hoe meer lage bedragen er worden weggespeeld en hoe groter dus de kans op het winnen van een hoog bedrag wordt, hoe hoger het bod van de bank is. Het is dus zaak dat de finalist goed luistert naar zijn onderbuikgevoel en op het juiste moment kiest voor de bank of toch voor zijn eigen koffer. Speelt de finalist het strategisch slim en speelt hij of zij door of wordt voor het geld van de bank gekozen?

Uitzending: Vanaf zondag 25 november, wekelijks vanaf 20.30 uur bij RTL 4.

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Susanne van der Klugt, Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6718939 of via susanne.van.der.klugt@rtl.nl .