Ingezonden persbericht


Don't miss it this time!

Tweede collectie DYANNE basics komt eraan

Amsterdam, 15 november 2007. Zondag 25 november start de verkoop van de tweede collectie DYANNE basics met een exclusieve voorverkoop! De eerste collectie, die eind augustus werd gelanceerd bij C&A, werd een geweldig succes. In anderhalve week tijd was het merendeel van de artikelen niet meer verkrijgbaar. Speciaal voor diegenen die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief van DYANNE.NL organiseren C&A en Dyanne een exclusieve voorverkoop. De geheel nieuwe collectie kenmerkt zich opnieuw door vrouwelijke fashion basics.

De collectie!
Dyanne Beekman onderstreept met de collectie haar visie dat elke vrouw er goed uit kan zien met de juiste basics. Een goede kwaliteit en een scherpe prijs zijn voor Dyanne van essentieel belang om haar collectie toegankelijk te maken voor elke vrouw; daarom zijn de DYANNE basics exclusief verkrijgbaar bij alle C&A filialen in Nederland. In deze tweede collectie is op veler verzoek het ultieme zwarte basispak met de perfecte fit opgenomen: tijdloos, staat altijd goed en is eindeloos te combineren. Twee fantastische leren jasjes waarvan één korte trenchcoat in zwart lakleer en een stoer kort zwart leren jackje. Satijnen bloesjes in diverse kleuren zijn leuk voor de feestdagen, maar zeker ook goed op een jeans. Het ultieme longsleeve t-shirt in een superzachte viscose kwaliteit. Echte musthaves uit de collectie zijn onder andere nog een zwarte leren tas en een stijlvolle little black dress. Voor diegenen die te laat waren voor de ultieme basics uit de eerste collectie; de zwarte skinny jeans, de hoge taillerok en het getailleerde overhemd in wit en zwart worden nieuw geleverd in een beperkte oplage.

Nieuwsbrief DYANNE.NL
De bezoekers van DYANNE.NL die zich hebben ingeschreven voor de nieuwsbrief ontvangen volgende week een speciale nieuwsbrief waarin zij worden uitgenodigd voor een exclusieve voorverkoop. De C&A filialen die op 25 november geopend zijn, gaan speciaal voor hen een uur eerder open. Een mooie manier om er als eerste bij te zijn!

De samenwerking
De samenwerking met tussen C&A en Dyanne Beekman is van lange duur; begin maart volgt de nieuwe voorjaarscollectie.

Dyanne Beekman
'Imago versterkt je identiteit en geeft je herkenbaarheid en kracht. Imago, jouw eigen stijl.' Dyanne Beekman is de vrouw achter Beekman (imago) Styling. Ze begeleidde in de loop der jaren naast bekenden uit de muziek- en televisiewereld ook politici bij het creëren van een passend imago. Daarnaast adviseert Dyanne als image consultant het bedrijfsleven en geeft ze diverse trainingen en workshops. Tevens lanceerde ze in november 2006 haar eigen lingerielijn bij Livera. Dyanne heeft meegewerkt aan bekende televisieprogramma's zoals LookingGood, Mijn Mooiste Dag en Passion for Fashion. Het vierde seizoen van PFF wordt opnieuw zeer goed bekeken bij Net 5.

Meer informatie
Voor meer informatie over Beekman (imago) Styling en Dyanne Beekman kunt u contact opnemen met Beekman (imago) Styling: +31 (0)35 692 13 53 of info@beekmanstyling. com. Kijk voor meer informatie ook op DYANNE.NL. Voor meer informatie over C&A kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie: Paulien Straeter +31 (0)20-5106000. U kunt de foto's in een hogere resolutie downloaden op Host/URL: ftp.straightpremedia.nl of 82.175.71.170, Username: Taskforce , Password: straight5650