Gemeente Hengelo

Belééf Portugal!

Belééf Portugal en bezoek op zondagmiddag 25 november de Portugal manifestatie. Een middag Portugese dans, kunst, reisinformatie, live muziek, film en een foto-expositie van internationaal niveau in het Rabotheater in Hengelo. Het programma heeft het karakter van een intieme markt. In de kleine zaal van het Rabo theater treft u een gevarieerd aanbod van activiteiten.

Hoofdact: Quatro Ventos

De hoofdact van deze middag is Quatro Ventos. Quatro Ventos is het bijzondere Portugees/Nederlandse fado-kwartet rond zanger/gitarist Emanuel Pessanha. Naast de live optredens van Quatro Ventos is er dans van S.Marinho, een Portugese dansgroep.

Beleef zélf Portugal

Dit kan door deel te nemen aan een van de verschillende workshops Portugese dans, zang en gitaarspel. Wijnliefhebbers kunnen deelnemen aan proeverijen van Portugese wijn en port van wereldklasse. In de filmzaal wordt de Portugese klassieker La Lettre getoond. Daarnaast zijn er verschillende Portugese exposities.

Kom naar de Portugal manifestatie

Deze middag vindt plaats op zondag 25 november, tussen 13.00 en 17.00 uur. De organisatie is in handen van Stichting Huis voor Europa Twente in samenwerking met Rabotheater Hengelo. De entree bedraagt 5. De toegang voor kinderen tot 13 jaar is gratis. Meer informatie vindt u op www.rabotheaterhengelo.nl