Deelgemeente Charlois Rotterdam

Bewonersmiddag voor bewoners Zuidplein

Bewoners van het Zuidpleingebied worden tijdens een bewonersmiddag voor hun wijk op zondag 25 november getrakteerd op een voorstelling in Theater Zuidplein.

Het gaat om de voorstelling Een beetje Annie van Frank Cools. In deze voorstelling brengt hij een eerbetoon aan de leukste oma van Nederland, Annie M.G. Schmidt. Met veel plezier duikt hij in haar werk. Hij vertelt kleine verhalen voor grote mensen, een beetje leuk en droevig tegelijk, en pakt af en toe de gitaar.

De voorstelling begint om 14:15 uur. Voor de voorstelling kunt u een late lunch eten in het Theatercafé (vanaf 13.15 uur).

Praten over veiligheid

Tijdens de lunch en na de voorstelling kunt u praten met portefeuillehouder Wijkzaken Ed Goverde, deelraadsvoorzitter Dick Lockhorst en de wijkcoördinator voor het Zuidplein Dominique Balk over de veiligheid en het schoon en heel houden van het Zuidpleingebied. Bewoners van de wijk Zuidplein kregen voor deze middag een uitnodiging in de brievenbus. Zij kunnen zich met een antwoordstrook of via e-mail aanmelden.