Klustrack.nl online


Eindelijk is ook de langverwachte klustrack.nl online

SLUIS, 20071125 -- In navolging van jobtrack en autotrack, de zeer populaire websites voor het respectievelijk vinden van een baan of auto, is er nu ook een mogelijkheid aangemaakt voor het vinden van een klusser voor de nodige klussen of opknapbeurten in en rond het huis of bedrijf namelijk www.klustrack.nl. De website heeft niets van doen met de populaire bovengenoemde websites, maar is door de eigenaar van allestekoop.com opgezet.

Het plaatsen van een klus is voor een persoon volledig gratis, bedrijven betalen slechts een kleine commissie van 7,50 euro maar uitsluitend bij een geaccepteerd bod.

Bij inschrijving ontvangen zowel klussers als klusaanbieders een inschrijfbonus van 5 euro.

Het geheel is een goed opgezette, en zeer beschermde omgeving voor zowel klussers als klusaanbieders, omdat het te betalen bedrag aan de klusser eerst op een zgn tussenrekening wordt geplaatst zodat het klusbedrijf/klusser er zeker van kan zijn dat de klus achteraf wordt betaald.

Achteraf kunnen beide partijen elkaar feedback geven voor de gedane arbeid of betaling.

De eigenaar van allestekoop.com heeft onlangs ook een advertentiewebsite gelanceerd, easylist.nl, met een zeer hoog gebruikersgemak, en advertenties op provincie en plaats, zodat het gemakkelijker is om te zoeken.

Het volgende project is nog een beetje geheim, maar zal in Nederland inslaan als een bom.
het betreft namelijk advertenties voor medische ingrepen.
De eigenaar/webmaster zegt hierover: "Omdat het is gebleken dat deze per regio en specialist verschillen, lijkt het mij ook logisch dat een ingreep zoals bijvoorbeeld een borstvergroting, of andere cosmetische ingrepen qua prijs dus bespreekbaar zijn, dus laat de specialist, tandarts of andere arts nu maar eens een bod doen."





Ingezonden persbericht