Ingezonden persbericht


Primeur tijdens Kunstkoopzondag in de Woonkamergalerie:

Op de laatste zondag van deze maand, zondag 25 november 2007 van 10.30 uur tot 17.30 uur, hebben wij een primeur in de Woonkamergalerie! Op deze Kunstkoopzondag zal namelijk de kunstenares Elsbeth Vermeer-Roest, geboren in 1959 te Nijkerk en nu woonachtig in St. Hubert, haar nieuwste collectie werken voor het eerst aan het publiek gaan presenteren.

De werken die geëxposeerd gaan worden zijn uit haar serie "Toekomstvrouw". De kunstenares zal zelf ook de gehele dag aanwezig zijn om u rond te leiden langs haar werken en van informatie te voorzien. Dus een dag die u zeker niet mag gaan missen!

Elsbeth en Kunsthandel Gennep hopen u allen te kunnen begroeten op 25 november aanstaande in de Woonkamergalerie. Deze is gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep. Voor meer informatie over deze unieke dag neemt u even telefonisch contact op met ons wij zijn te bereiken op 0485-51 95 89 b.g.g 06-20 55 50 62 of u kunt onze website www.kunsthandelgennep.nl raadplegen.

Tevens willen wij u nog mededelen dat de routebeschrijving, zoals op onze website vermeld, niet correct is i.v.m. wegwerkzaamheden aan de Heijenseweg die tot eind februari 2008 voortduren. Toch kunt u ons zeer gemakkelijk bereiken! Vanaf de 2e rotonde neemt u de eerste afslag en volgt u de omleidingsborden. Deze borden leiden u direct langs onze Woonkamergalerie. U bent van harte welkom!


---- --