Politie Zeeland


---


O-2510-2007 Rijbewijs ingevorderd, Sint Annaland
De politie heeft zaterdagavond het rijbewijs ingevorderd van een 50-jarige automobilist uit de gemeente Tholen.
Op de Havenweg werd van hem rond 20.00 uur een blaastest afgenomen waaruit bleek dat hij teveel alcohol had gedronken. De man werd vervolgens overgebracht naar het politiebureau waar uit de ademanalyse bleek dat hij ruim 2,7 maal de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd. Zijn rijbewijs moest hij inleveren.

O-2511-2007 Auto in de sloot, Tholen
Op de Broekseweg is zaterdagavond rond 20.15 uur een 25-jarige vrouw uit de gemeente Tholen met haar auto in de sloot beland.
Ze reed in de richting van Oud Vossemeer toen ze op een gegeven moment met haar auto in de rechterberm reed. Doordat ze tegenstuurde raakte haar auto in de slip en belandde aan de linkerzijde van de weg in de sloot. De auto raakte rondom licht beschadigd, de 25-jarige bestuurster kwam met de schrik vrij.

O-2512-2007 Auto in de sloot, Colijnsplaat
Zaterdagavond rond 21.15 uur is een 45-jarige vrouw uit Goes met haar auto in een droge sloot tot stilstand gekomen.
Zij reed over de Colijnsplaatseweg en wilde de kruising met de Noordlangeweg, rechtdoor oversteken. Doordat er modder op de weg lag, gleed haar auto tegen een verkeersbord om vervolgens in een droge sloot tot stilstand te komen. De 45-jarige bestuurster bleef ongedeerd, haar auto raakte beschadigd.

Z-2513-2007 Automobiliste moet rijbewijs inleveren, Terneuzen
De politie heeft zondag rond 03.30 uur een 46-jarige automobiliste uit de gemeente Hulst aangehouden.
De vrouw trok de aandacht doordat ze slingerend en zonder verlichting over de Scheldeboulevard reed waarbij ze het overige verkeer in gevaar bracht. Nadat ze aan de kant was gezet, bleek ze onder invloed van alcohol te zijn. Uit de blaastest bleek dat ze bijna 3 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken. Op het politiebureau werd haar rijbewijs ingevorderd en proces-verbaal opgemaakt.

W-2514-2007 Poging diefstal bedrijfsauto, Vrouwenpolder
Tussen vrijdag 17.30 en zondag 08.00 uur is geprobeerd een bedrijfsauto te stelen die stond geparkeerd aan de Lepelstraat.
De auto werd een paar honderd meter verderop in de straat teruggevonden, getracht was de bedrading door te verbinden hetgeen niet is gelukt. Wel werd uit de auto gereedschap weggenomen. De waarde hiervan is niet bekend.