Gemeente Bussum

Overleg Wijkschouwen Centrum

Op maandag 26 november 2007 om 10.30 uur wordt in het gemeentehuish een bijeenkomst gehouden om terug te blikken op de wijkschouwen in het centrum en de resultaten te bespreken.

In 2007 zijn een aantal schouwen gehouden. Bij deze schouwen is gelet op veiligheid, leefbaarheid en het voorkomen van overlast in het centrum. De serie van schouwen wordt afgesloten met een bijeenkomst. Deze was oorspronkelijk gepland op 19 november maar is nu een week opgeschoven.

Bij de wijkschouwen is altijd een vaste club mensen aanwezig. Dit zijn de buurtcommissie Centrum, de wijkagent en de afdelingen Vergunningen en Handhaving en Wijkbeheer van de gemeente. Tijdens de wijkschouwen worden gebreken genoteerd en kunnen allerlei zaken worden aangegeven.

Wilt u meedenken over een aantrekkelijk en veilig centrum? Alle belanghebbenden en belangstellenden zijn van harte welkom op maandag 26 november 2007 om 10.30 uur in het gemeentehuis. Voor meer informatie kunt u bellen met de Servicelijn van de gemeente, tel. (035) 692 88 98.