Gemeente Echt-Susteren



Raadsinformatiebijeenkomst op 26 november

Op maandag 26 november om 20.00 uur vindt in de raadzaal van het gemeentehuis te Echt een openbare raadsinformatiebijeenkomst plaats. De raad wordt dan geïnformeerd over de samenwerking tussen de gemeenten in Midden-Limburg.

De provincie vindt dat de gemeenten in Midden-Limburg moeten samenwerken om de economie in Midden-Limburg te stimuleren. De provincie vindt ook dat daar al veel over is nagedacht, maar dat dit nog niet heeft geleid tot concrete acties. Daarom heeft zij professor Bakker gevraagd om voor 1 april 2008 samen met de gemeenten in Midden-Limburg te bedenken hoe deze samenwerking in Midden-Limburg het beste kan worden georganiseerd. Daarnaast moet de professor uitzoeken welke projecten de gemeenten samen en zo snel mogelijk kunnen uitvoeren.

In deze raadsinformatiebijeenkomst zal professor Bakker uitleggen hoe zij te werk wil gaan en kunnen de raadsleden aangeven wat zij hiervan vinden en welke dingen zij belangrijk vinden als het gaat om deze regionale samenwerking.

Deze vergadering is openbaar, begint om 20.00 uur en vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis, Nieuwe Markt 55 in Echt. Voor informatie over deze avond kunt u contact opnemen met de raadsgriffie, Martijntje Hermans of Belinda Bakkes, telefoon: 0475 - 478 478.