Ingezonden persbericht

Correctie
Persbericht

British Airways vliegt vanaf 6 maart ook naar London City

Amsterdam, 26 november 2007, British Airways introduceert per 6 maart 2008 een nieuwe bestemming vanaf Amsterdam. Vier keer per dag zal British Airways het meest centraal gelegen vliegveld van Londen, London City Airport, aandoen.

London City is het jongste van de 5 vliegvelden rond de Engelse hoofdstad. Het vliegveld is in snel tempo gegroeid van een bijna ongebruikt stuk grond met landingsbaan tot een modern vliegveld met jaarlijks ongeveer 2,4 miljoen passagiers. Het vliegveld ligt op steenworp afstand van het zakelijke en financiële hart van Londen en is daarom erg geliefd bij zakenreizigers.

"We zijn erg verheugd deze nieuwe bestemming aan te kunnen kondigen. We bieden hiermee meer gemak aan onze zakelijke en vrije tijd passagiers." Aldus Patrick Malval, General Manager Frankrijk en Benelux. "Met het financiële hart van Londen om de hoek, kunnen zakenreizigers in- en uitvliegen voor een paar uurtjes. Het is ook goed nieuws voor toeristen die Londen willen bezoeken. Zij zullen de korte afstand naar alle top hotels, theaters en bezienswaardigheden kunnen waarderen."

British Airways maakt gebruik van een Avro RJ100 toestel, dat stiller en minder milieubelastend is. Aan boord van alle internationale vluchten biedt de maatschappij zowel Economy (Euro Traveler) als Business Class (Club Europe). Naast 4 directe vluchten vanaf Amsterdam, zal British Airways vanaf maart ook dagelijks vluchten verzorgen van London City naar Rome, Barcelona en Nice. Dit naast de bestemmingen waar al op gevlogen werd van het vliegveld.

British Airways vliegt naar alledrie de grote vliegvelden van Londen met dagelijks 7 vluchten naar Heathrow, 5 naar Gatwick en 4 naar London City. Dit biedt ruime flexibiliteit en keuze voor passagiers.

Kijk op www.ba.com voor meer informatie.



Ingezonden persbericht