TROS

Afdeling Marketing & Communicatie
Hilversum, 26-11-2007

Internet
WWW.TWINZZTUBE.NL
Televisie
TWINZZ

TROS LANCEERT 'YOUTUBE' VOOR TWEELINGEN: TWINZZTUBE

Tweelingen die meedoen aan het nieuwe TROS-programma TWINZZ hebben vanaf vandaag een nieuw platform om zichzelf in de kijker te spelen, www.twinzztube.nl.

In het televisieprogramma TWINZZ gaat de gerenommeerde platenproducent Ferdi Bolland, met behulp van zijn specialistische team, op zoek naar drie getalenteerde eeneiige tweelingen die samen de ultieme zeskoppige superband TWINZZ gaan vormen. De tweelingen worden geselecteerd op basis van hun zang- en danskwaliteiten en hun uitstraling. Bovendien speelt ook de 'twinfactor' een belangrijke rol: in hoeverre lijken de tweelingen op elkaar qua uiterlijk, motoriek, persoonlijkheid, gedrag en smaak. Tijdens de audities, die zullen plaatsvinden in december 2007, worden de tweelingen getest op de verschillende onderdelen. Op TwinzzTube krijgen de potentiële 'twinzz' de kans om te laten zien wat ze in huis hebben, nog voor dat ze meedoen aan de officiële televisieaudities.

Het publiek kan op TwinzzTube (www.twinzztube.nl) vast kennismaken met een deel van de 'twinzz'. Zo brengen de zussen Wendy en Debby op onnavolgbare wijze hun versie van een bekende Doe Maar hit ten gehore, en swingen Jeffrey en Dennis de pan uit met hun eigen choreografie. TwinzzTube wordt dagelijks ververst met nieuwe filmpjes; veel tweelingen zijn nog druk doende om hun speciale 'twinzz' filmpje tussen de schuifdeuren op te nemen. Getalenteerde tweelingen die zich nog niet hebben opgegeven voor Twinzz worden opgeroepen om het aanmeldingsformulier in te vullen op www.twinzztube.nl en hun eigen filmpje in te sturen.

TWINZZ is vanaf donderdag 13 maart bij de TROS op Nederland 1 te zien.