Ingezonden persbericht


Gentleman & The Far East Band in Heineken Music Hall

Op het eerste gezicht is de combinatie reggae en Duitsland een niet voor de hand liggende combinatie. Maar Gentleman bewijst het tegendeel, want de ster van de uit Keulen afkomstige toaster is langzaam rijzende. Met enkele albumreleases, maar vooral vele optredens binnen en buiten de Duitse landsgrenzen timmert hij al enkele jaren heel hard aan de weg.

Zijn bewonderenswaardige gedrevenheid begint zijn vruchten af te werpen met een schare fans die behoorlijk uitdijt. Vanwege collaboraties met legendarische grootheden als Morgan Heritage, Tony Rebel, Marcia Griffith, Coco Tea, Anthony B., Barrington Levy en Capleton heeft de gevestigde orde de Duitse rastafari ook voorgoed in zijn hart gesloten. Gentleman is geen gimmick, maar het levende bewijs dat ook buiten Jamaica verdraaid goede reggae wordt gemaakt.

Gentleman & The Far East Band
Woensdag 28 november 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: E 35,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint zaterdag 21 april om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen.