Gemeente Loenen aan de Vecht


Weg werkzaamheden Polderweg en Westkanaaldijk

Door de uitvoering van een aantal werkzaamheden aan de Polderweg tussen de Binnenweg en de huisnummer 2 te Loenersloot en Westkanaaldijk, ter hoogte van de Nieuwe Wetering, kan er verkeershinder ontstaan of worden er omleidingen ingesteld.

Vanaf 28 november tot en met 30 november worden aan de Polderweg werkzaamheden uitgevoerd ter verbetering van de afwatering. Hiervoor wordt de halve rijbaan afgesloten. De mogelijkheid bestaat dat de rijbaan tijdens kortere periodes geheel is afgesloten.

Vanaf 3 december worden aan de Westkanaaldijk, ter hoogte van de brug over de Nieuwe Wetering de rijbaan gerepareerd en de vangrail aangepast. Ook tijdens deze werkzaamheden wordt de halve rijbaan afgesloten.

Op 8 december worden op beide lokaties de asfaltverhardingen gerepareerd. Hiervoor wordt de rijbaan op de lokaties aansluitend aan elkaar afgesloten voor gemotoriseerd verkeer en worden omleidingroutes ingesteld.

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Prorail.

Heeft u nog vragen of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen met de contactpersoon voor deze werkzaamheden, te weten dhr. T. van Vianen. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0653958370 of email teus.van.vianen@movares.nl