Gemeente Delft

Sint bezoekt kinderboerderij Delftse Hout

Het Sinterklaasjournaal berichtte over de chaotische voorbereidingen voor het heerlijk avondje. Die 'beestenbende' weerhoudt Sint er echter niet van om op woensdagmiddag 28 november de kinderboerderij Delftse Hout aan de Korftlaan te bezoeken. De Sint en zijn pieten zijn er tussen 14.00 uur en 14.30 uur. Kinderen, ook de allerkleinsten, zijn welkom vanaf 13.00 uur.

In afwachting van de Sint, kunnen de kinderen aan de slag met knutselwerkjes zoals een klompje, bootje of pietenmuts. Een mooie tekening kan natuurlijk ook. Het maakt niet uit of je een werkje voor de Sint maakt of dat je het toch liever mee naar huis neemt. Ook voor iets lekkers wordt gezorgd: de pieten nemen strooigoed mee en de vrijwilligers van de kinderboerderij maken warme chocolademelk. Na het bezoek van de Sint kan er nog verder geknutseld èn gezongen worden. De kinderboerderij sluit om 16.30 uur.

Kinderboerderij Delftse Hout is bereikbaar met bus 80/82, halte Delftse Hout. Voor wie met de auto komt, er is volop parkeergelegenheid bij de kinderboerderij.

Noot voor de redactie (