Gemeente Zwolle

Wijkplatform Dieze-Oost een week later

Datum uitgave persbericht: 11/21/2007

Het wijkplatform Dieze-Oost is verplaatst naar 28 november 2007. De bijeenkomst is in het WijkServicePunt Oost aan de Anthonie van der Heimstraat 2a en begint om 18.00 uur en duurt tot 19.30 uur.

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkelingen in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom.

Inloopwijkplatform

Deze keer is gekozen voor een inloopavond met als thema ´Opgeruimd staat netjes, voor een schone wijk´. Regelmatig zijn er klachten over verloedering van de wijk, doordat steeds meer afval en huisraad naast de containers of elders in de wijk worden gezet. Een van de sprekers van de avond laat zien wat er samen aan gedaan kan worden om Dieze-Oost leefbaar en schoon te houden. Naast de wijkwethouder Gerard van Dooremolen zijn ook de politie, de gemeente Zwolle, Travers en de woningcorporaties deltaWonen, SWZ en Openbaar Belang aanwezig.

Bron: Afdeling Communicatie
Datum van 21-11-2007 tot 20-12-2007