Gemeente Zederik


Terugkomavond Wmo- Dorpentocht

Op woensdag 28 november a.s. organiseert de gemeente Zederik een "terugkomavond" van de Wmo-Dorpentocht in de hal van het gemeentehuis. De avond begint om 20.00 uur en is uiterlijk om 22.00 uur afgelopen.

Aanleiding voor deze avond zijn de bijeenkomsten die wij in april en mei hebben georganiseerd in de verschillende kernen van de gemeente Zederik over de Wet maatschappelijke ondersteuning, de zogenaamde Wmo-Dorpentochten.

Tijdens de terugkomavond willen wij graag terugkoppelen wat wij met de aangedragen bouwstenen hebben gedaan en met welke thema's wij de komende tijd verder willen gaan.

Alle deelnemers aan de terugkomavonden hebben een persoonlijke uitnodiging voor deze avond gekregen. Mocht u de dorpentochten niet hebben bezocht maar wel geĂŻnteresseerd zijn in de gemeentelijke toekomstplannen rondom de Wmo, dan bent ook u van harte welkom.

Laat dit dan - in verband met de organisatie van de avond - wel uiterlijk maandag 26 november weten aan onze medewerker Arie Strik (projectleider Wmo), telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer (0183) 35 65 12 of via e-mail a.strik@zederik.nl