Dienstenbond CNV

Nieuws

22 november 2007

Principeakkoord Albert Heijn DC CAO

Door: Fedde Monsma

DE LEDEN HEBBEN HET VOOR HET ZEGGEN

In de vorige Info heeft u kunnen lezen dat CNV Dienstenbond een principeakkoord heeft gesloten met Albert Heijn over de cao voor de distributiecentra. Dit akkoord leggen wij u positief voor, omdat wij vinden dat we goede afspraken gemaakt hebben.

Echter, de leden hebben het laatste woord. Bijgaand vindt u alle afspraken op een rijtje. Wij zijn uiteraard erg benieuwd naar uw mening. Op het bijgevoegde reactieformulier kunt u aangeven of u instemt met het principeakkoord en ook uw opmerkingen kwijt.

U kunt het reactieformulier terugsturen voor 10 december 2007 terugsturen.

Tenslotte, CNV Dienstenbond sluit een cao af voor de leden. Dat doen wij door op inhoud te onderhandelen over de dingen die er toe doen. Hard schreeuwen lost niets op. Vindt u dat ook en vindt uw ongeorganiseerde collega dat ook? Maak ze dan lid! Wist u dat CNV Dienstenbond de meest uitgebreide ledenservice kent tegen de allerlaagste prijs? En dat er bij het lidmaatschap van CNV Dienstenbond een gratis rechtsbijstandverzekering zit? Uw oude kunt u opzeggen!

Heeft u nog vragen en/of opmerkingen n.a.v. deze Info, dan kunt u contact opnemen met bestuurder Fedde Monsma. Telefoon: 023-5651052, of per e-mail: f.monsma@remove-this.cnvdibo.nl
Of kijk op de website: www.cnvdienstenbond.nl