Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe website brengt vacatures in Nederland overzichtelijk in beeld

Snel surfen naar de juiste baan op www.veelbanen.nl

Ridderkerk, 28 november 2007 - Het gaat goed met de werkgelegenheid in Nederland. Het aantal banen groeit substantieel. Een helder overzicht daarin wordt nu geboden via www.veelbanen.nl. Deze nieuwe online vacaturebank brengt banen bij elkaar die worden aangeboden door verschillende vacaturesites. Inmiddels staan er al 10.000 banen op en dat aantal groeit met de dag. Double Design in Ridderkerk heeft de site ontwikkeld. Volgens Johan Vermeulen wordt hiermee ingespeeld op de behoefte van mensen om snel, makkelijk en overzichtelijk te surfen naar de juiste baan.

Het is niet de enige online vacaturebank in Nederland. "Maar", zo zegt Vermeulen, "waarin we onderscheidend willen zijn, is bezoekers snel een totaaloverzicht aan actuele en voor hen relevante vacatures te tonen. De site wordt continu ververst. Dat betekent dat altijd de nieuwste vacatures erop te vinden zijn. Natuurlijk willen we met de site inkomsten genereren, maar we dienen er ook een maatschappelijk doel mee, te weten: mensen helpen bij het vinden van een baan. We rekenen erop dat we over een tijdje zo'n vijfduizend bezoekers per dag hebben."

Netwerk van websites
Met www.veelbanen.nl wordt het netwerk van websites dat Double Design ontwikkeld heeft uitgebreid met een nieuwe doelgroep: mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Het bureau heeft de laatste jaren enkele succesvolle (verzamel)sites ontwikkeld, waaronder www.prikborden.com, www.speurwijzer.nl en www.nieuwsreporter.nl.

///

Noot voor de redactie,