KME kiest voor GIBO Groep

28/11/2007 12:22



GIBO Groep Accountants & Adviseurs



Accountantsorganisatie KME met vestigingen in Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Breda sluit zich aan bij de landelijke organisatie GIBO Groep Accountants en Adviseurs. De toetreding tot GIBO Groep betekent een belangrijke versterking van de positie van de organisatie in het zuidelijke deel van het land.

KME Accountants Adviesgroep acht de stap noodzakelijk om voor de toekomst de kwaliteit van de dienstverlening - die met een eigen team van fiscalisten, juridisch adviseurs en salarisadministrateurs hoog is - voor haar cliënten te waarborgen. KME telt veertig medewerkers (30 fte), heeft een jaaromzet van 2,5 miljoen euro en bedient ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Volgens Eric van Kessel van KME is de keuze voor GIBO Groep een logische stap: "Onze organisatie staat bekend om haar informele, betrokken manier van werken. We maken geen onderscheid tussen grote en kleinere ondernemingen. De persoonlijke aanpak straalt af op onze mensen. Medewerkers werken goed samen, de collegiale sfeer is uitstekend. Dat zijn belangrijke aspecten die ook kenmerkend zijn voor de cultuur binnen GIBO Groep en die doorslaggevend zijn geweest voor onze keuze."

Voor GIBO Groep Accountants en Adviseurs is de toetreding KME een belangrijke versterking voor de dienstverlening in zuidelijk Nederland. "Onze bakermat is Oost- en Noord-Nederland. In 1995 hebben we de eerste stappen gezet ten zuiden van de grote rivieren. In het zuiden zit de groei er goed in: in tien jaar tijd hebben we vestigingen gerealiseerd in Brunssum, Roermond, Diessen/Hilvarenbeek, Etten-Leur, Helmond, Uden, Vught en Nijmegen. Daar komen nu de aansprekende vestigingsplaatsen 's-Hertogenbosch, Eindhoven en Breda bij," aldus Aalt Beuker, GIBO Groep directeur Regio Zuid. Bij de tien vestigingen in Zuid-Nederland werken circa 220 medewerkers. Inclusief de omzet van KME dragen de zuidelijke vestigingen circa 15 miljoen omzet bij aan de ruim 90 miljoen omzet van het landelijke totaal van GIBO Groep.

Cliënten van KME krijgen nu de mogelijkheid om gebruik te gaan maken van het geavanceerde GIBOnet Online Boekhouden en Online Salarisadministratie. Ook kunnen KME-cliënten en -relaties het rendement van de onderneming optimaliseren door middel van het adviesprogramma Peper in je zaak! dat GIBO Groep in samenwerking met het gerenommeerde adviesbureau MKB Adviseurs heeft ontwikkeld.

Over GIBO Groep

GIBO Groep is tachtig jaar geleden ontstaan vanuit een ondernemersorganisatie. De organisatie is met zestig vestigingen en bijna 1.350 medewerkers één van de grootste zuiver Nederlandse accountancyorganisaties. Het eigendom van GIBO Groep is ondergebracht in een beheerstichting. De organisatie keert geen winst uit aan personen, maar gebruikt die om te investeren in moderne dienstverlening en groei naar een landelijk dekkend vestigingennetwerk.

GIBO Groep is direct betrokken bij de ontwikkeling van XBRL/Taxonomie, het nieuwe bedrijfsinformatie-uitwisselingssyteem van de Nederlandse overheid. Daarbij fungeert GIBO Groep als waakhond voor de belangen van kleine en middelgrote ondernemingen.

GIBO Groep ondersteunt circa 17.000 ondernemingen, waarvan 65% MKB-bedrijven en 35% agrarische bedrijven, met diensten op het gebied van accountancy, bedrijfskunde, juridisch advies, fiscaal advies, subsidieadvies en advies op het gebied van personeelszaken. De omzetprognose van GIBO Groep voor 2007 bedraagt ruim 90 miljoen euro.





http://www.gibogroep.nl

http://www.gibogroep.nl