Politie Midden- en West Brabant

Persberichten Bergen op Zoom, 28 november 2007

BERGEN OP ZOOM, 28 november 2007

Rijbewijs ingevorderd van dronken automobilist

ROOSENDAAL: Een 24-jarige inwoner van St. Willebrord liep/reed in de nacht van dinsdag op woensdag tegen de lamp. De man bleek teveel gedronken te hebben. Waar 220 ug/l de grens is blies hij 685 ug/l. Zijn rijbewijs is direct ingevorderd. De officier van justitie zal beslissen wat er met het rijbewijs zal gebeuren. Tegen de man zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Man betrapt met hennep

ROOSENDAAL: Een 28-jarige Fransman is dinsdagmiddag aangehouden omdat hij in het bezit was van softdrugs. De man liep op het Maaikensveld toen de politie hem controleerde.

De man bleek 200 gram hennep en 17 gram hasj bij zich te hebben. Na aanhouding en verhoor is hem een dagvaarding uitgereikt. Hij zal zich voor de rechter moeten verantwoorden. De softdrugs is inbeslaggenomen.

BERGEN OP ZOOM: Op de Rooseveltlaan controleerde de politie een personenauto met daarin een tweetal inwoners van België. Bij controle bleek in de auto 150 gram hennep aanwezig te zijn. De mannen zijn aangehouden en na verhoor met een transactie en zonder de softdrugs weer naar huis gestuurd.

Inbraak in supermarkt

STEENBERGEN: In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in een supermarkt aan het Floraplein. De daders kwamen binnen door de ruit naast de hoofdingang te vernielen. Bij de inbraak werd een aantal pakjes rookwaar meegenomen. De technische recherche stelt een sporenonderzoek in.

Auteur: Nicolette Bovenhorst