CDA

[LinkClick.aspx?link=Images%2fnieuws%2feuropa.jpg&tabid=157&mi d=1006] 28 november 2007 - Persbericht -
CDA-bijeenkomst over de Nederlandse kenniseconomie en Europa

CDA-bijeenkomst met Tweede Kamerlid Henk Jan Ormel en Europarlementariër Lambert van Nistelrooij over de Nederlandse kenniseconomie en Europa.

Op woensdag 28 november a.s. spreken CDA-Tweede Kamerlid Henk Jan Ormel en Europarlementslid Lambert van Nistelrooy in café 'Buddha's' (Botermarkt 20) in Leiden over de Nederlandse kenniseconomie in relatie tot Europees beleid. Na de inleidingen is er debat met de zaal.
De bijeenkomst wordt georganiseerd door het landelijk CDA en het CDA-Leiden.
Aanvang 20.00 uur.

Tijdens de bijeenkomst zijn vragen aan de orde als: Wat is de rol van EU, nationale overheid en provincies op het terrein van innovatie en kenniseconomie? Kunnen wij met behulp van structuurfondsen iets doen aan onze innovatiepositie? etc

Europaplatform
Deze debatbijeenkomst is er een in een reeks bijeenkomsten over de vertaling van Europees beleid in de praktijk. Onder de noemer Europaplatform vinden deze maanden overal in het land debatten plaats over concrete onderwerpen zoals energie, veiligheid, arbeidsparticipatie, landbouw, duurzaamheid en milieu, arbeidsparticipatie, enz. Bezoek hier de website van het Europaplatform.