Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

Maak van uw dagelijkse route een beleving

Brussel, 28 november 2007 - Mio Technology kondigt vandaag een aantal nieuwe toevoegingen voor zijn C-serie breedbeeldtoestellen aan. De C320b, C520b en C520tb worden nu geleverd met een apparaathouder en bevestigingsplaat die een optimale 'click & drive' oplossing bieden. De C320b is Mio's eerste instapmodel met breedbeeldscherm dat uitgerust is met voorgeïnstalleerde Tele Atlas kaarten (2007) die één regio dekken.

Productinformatie

Kenmerken van de C320b:


* 4,3" navigatiescherm met informatie in volledige breedbeeldweergave of op gedeeld scherm
* Voorgeïnstalleerde Tele Atlas kaarten (2007) van de Benelux
* Meegeleverde waarschuwingen voor snelheidscontroles met gratis updates*
* Binnen seconden werkzaam met snelle, accurate plaatsbepaling van SiRFstarIII GPS-technologie
* Mp3-speler

* Nu verkrijgbaar voor ¤ 249

Kenmerken van de C520b & C520tb:


* 4,3" navigatiescherm met informatie in volledige breedbeeldweergave of op gedeeld scherm
* Voorgeïnstalleerde Tele Atlas kaarten (2007) van West-Europa
* Meegeleverde waarschuwingen voor snelheidscontroles met gratis updates*
* Mp3-speler

* Handenvrij bellen met ingebouwde Bluetooth® draadloze technologie en microfoon
* Photo-viewer en een lijst met contactpersonen
* Laadstation & TMC-houder (enkel voor C520tb)
* Nu verkrijgbaar voor ¤299


* Opmerking: De beschikbaarheid van waarschuwingen voor snelheidscontroles varieert van land tot land en is afhankelijk van de locale wetgeving. Klanten krijgen één jaar gratis updates van snelheidscontroles bij registratie.

Over Mio Technology Europe (MTE)

Mio Technology ontwikkelt en verkoopt producten die ontworpen zijn om hun gebruikers vrijheid te geven en hen de mogelijkheid te bieden om te genieten van de hedendaagse mobiele revolutie op het gebied van reizen, entertainment, vrije tijd, informatie en professionele diensten. Het bedrijf werd opgericht in mei 2002 en heeft vestigingen in Taiwan, België, China, de VS, Japan en Zuid-Korea. Het productenassortiment van Mio Technology bestaat uit persoonlijke navigatietoestellen (PND's), gps-PDA-telefoontoestellen, gps-PDA-toestellen en PTA-navigatietoestellen (Personal Travel Assistant).

Volgens de cijfers van Canalys voor het tweede kwartaal van 2007 is Mio Technology de derde leverancier van draagbare satellietnavigatieapparatuur met geïntegreerde gps-ontvanger in de EMEA-zone (Europa, Midden-Oosten en Afrika), met een marktaandeel van 10% en een groei van 93,1% van het verkoopvolume in vergelijking met dezelfde periode in 2006. Mio Technology telt wereldwijd 1.500 medewerkers; meer dan 700 daarvan houden zich uitsluitend bezig met onderzoek en ontwikkeling. De Europese hoofdzetel van de onderneming is gevestigd in België.

---- Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht