Gemeente Ermelo


Onderhoud, kap en herplant

Bomen aan Fokko Kortlanglaan en parkeerterrein De Bree/Jeugdkant

Komende weken is LooHorst Landscaping in opdracht van de gemeente Ermelo langs de Fokko Kortlanglaan (deel tussen Harderwijkerweg en Julianalaan) en parkeerterrein De Bree/Jeugdkant bezig met het snoeien en kappen van bomen.

Diverse bomen krijgen een onderhoudsbeurt. Het belangrijkste hierbij is het verwijderen van het dode hout, zodat dat geen gevaar meer kan opleveren. Het is noodzakelijk om acht door bloedingsziekte ernstig aangetaste kastanjebomen en twee lindebomen met een slechte vitaliteit te kappen langs de Fokko Kortlanglaan en drie door bloedingsziekte aangetaste kastanjebomen op het parkeerterrein De Bree/Jeugdkant. Houdt u rekening met enige verkeershinder.

Aansluitend aan de snoei- en kapwerkzaamheden worden er acht lindebomen langs de Fokko Kortlanglaan en twee platanen en twee roodbladige esdoorns op de parkeerplaats De Bree/Jeugdkant geplant.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u terecht bij de heer P. van der Velde van de afdeling Openbare Werken, telefoonnummer 0341 56 72 41.