Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 20 november 2007 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
BurgemeesterP.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­
van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris J.W.F. Compagne.
1. Best.secr Openbare- en niet openbare Goedkeuring Akkoord. Besluitenlijst B&W-vergadering
dd. 13 november 2007

2. Best.secr Uitnodiging voor receptie 40-jr. jubileum Beslissen wie gaat. Weth.v.d. Berk gaat. Gemengd Koor Nijnsel d.d. 24-11-2007.
3. OSZ-FIN Voorstel tot vaststelling Instemmen met raadsvoorstel tot vaststelling van de Akkoord met dien legesverordening 2008. legesverordening 2008. verstande bij achteraf legaliseren toeslag 100%.
4. OSZ-FIN Reactie op moties/amendementen op de 1. kennisnemen van de voorgedragen ambtelijke reacties Akkoord. programmabegroting 2008. op de aangenomen moties/amendementen; 2. instemmen met de brief aan de raad.


5. OSZ-JZ Inventarisatieformulier Inventarisatieformulier vaststellen. Akkoord. gegevensverwerkingen Wet
Bescherming Persoonsgegevens.

6. PBZ-BW Vrijstelling art. 19, lid 2 Rooise Zoom, De ingediende zienswijzen ontvankelijk en ongegrond Akkoord. definitief besluit. verklaren en een vrijstelling ex art. 19, lid 2 WRO verlenen.
7. PBZ-BW Notitie herbouw boerderijen en andere 1. instemmen met de nota "Toetsinskader herbouw Notitie als opiniërend stuk woonpanden in het buitengebied. boerderijen en andere woonpanden in het bespreken met de raad. buitengebied"; 2. als uitgangspunt voor nieuw beleid kiezen voor de "systematiek gebaseerd op waardering van panden in het buitengebied"; 3. de notitie behandelen in de op 18-12-2007 te houden thema-avond met de raad.


8. PBZ-WIZ Ontwerpnota lokaal gezondheidsbeleid 1. instemmen met ontwerpnota gezondheidsbeleid 2008- Akkoord. 2008-2011. 2011; 2. instemmen met de inspraakprocedure; 3. de ontwerpnota als informatief stuk ter kennisname brengen aan de raad.


9. SLZ-IG Aanschaf twee verkeerstellers. 4. twee nieuwe verkeerstellers aanschaffen; Akkoord.

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 20 november 2007 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. 5. kosten ten laste brengen van het budget GVVP.


10. SLZ-IG Privatisering groen Burg. van Oerlehof. Instemmen met aanpassing groeninrichting Burg. van Akkoord. Oerlehof en beheer door bewoners.
11. PBZ-BW Verkoop grond Koninginnelaan. Instemmen met verkoop van grond aan mevr. Beerens. Akkoord.
12. PBZ-BW Intrekking tijdelijke vrijstelling Het verzoek van dhr. Van Kaathoven tot intrekking van de Akkoord. kantoorunits Van Kaathoven, tijdelijke vrijstelling inwilligen. Eversestraat 11.

13. PBZ-BW Aanmeldingsnotitie MER, P.v. Erp, Vrijstellen van de MER-plicht voor de voorgenomen Akkoord. Hoogstraat 20. uitbreiding van het agrarisch bedrijf aan de Hoogstraat 20.
14. PBZ-BW Verzoek om planschadevergoeding ex Planschadevergoeding conform het advies van SAOZ Akkoord. art. 49 WRO, Merodestraat 43. toekennen.
15. PBZ-BW Keuze architect voor locatie Kennisnemen van architectenkeuze. Akkoord. Lieshoutseweg/Eimbert.

16. PBZ-BW Vrijstellingsverzoek 't Achterom 5. Het verzoek om vrijstelling voor een woningsplitsing op Akkoord. het perceel 't Achterom 5 afwijzen.
17. SLZ-EVO Visie Recreatie en Toerisme 6. het eindverslag inspraak vaststellen en daarmee de Akkoord. ingediende zienswijze van Koninklijk Horeca Nederland, afd. Sint-Oedenrode, ongegrond verklaren; 7. kennisnemen van de ingekomen brieven van de RECRON en de Stichting Vrije Recreatie.