Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland


---
Doetinchem - Botsing tussen fiets en snorfiets

Een 17-jarige fietser uit Doetinchem is dinsdag 26 november omstreeks 17.50 uur bij een aanrijding op de Plattenburgstraat gewond geraakt.

De jongen fietste over het fietspad van de Plattenburgstraat. Hij kwam uit de richting van de Liemersweg en fietste in de richting van de Bongerd. Op een gegeven moment week hij uit naar links om twee fietsers in te halen. Op dat moment botste hij tegen een snorfiets die uit tegenovergestelde richting kwam. Deze snorfiets werd bestuurd door een 27-jarige inwoner van Doetinchem. Beide bestuurders zijn overgebracht naar het ziekenhuis, de fietser met letsel aan zijn voet, de snorfietser met letsel aan zijn mond.


---
Doetinchem - Fietser gewond na aanrijding Bij een verkeersongeval op de Gezellenlaan is dinsdag 27 november omstreeks 12.30 uur een 16-jarige jongen uit Doetinchem gewond geraakt.

De jongen stond met zijn fiets stil op de stoep van een uitrit van een school. Op een gegeven moment reed hij de weg op. Hij liet daarbij een voor hem van links komende personenauto die werd bestuurd door een 19-jarige inwoner van Eibergen niet voor gaan. Door de aanrijding die ontstond raakte de fietser gewond. Hij is met letsel aan zijn sleutelbeen overgebracht naar het ziekenhuis.


---
Borculo - Met auto in sloot

Bij een verkeersongeval op de Ruurloseweg zijn dinsdag 27 november omstreeks 22.45 uur een 24-jarige man uit Ruurlo en zijn 23 jarige vrouwelijke passagier gewond geraakt.

De man reed in zijn auto over de Ruurloseweg en botste door nog onbekende oorzaak tegen een slootwand. Hierbij raakten de man en zijn passagier gewond. Ze zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Zutphen. De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval.


---
Hengelo - Man aangehouden na diefstal

De politie heeft dinsdag 27 november een 41-jarige inwoner van Zelhem aangehouden op verdenking van diefstal.

De man werd aangehouden omdat hij bij een winkelbedrijf in bouwartikelen aan de Kruisbergseweg gereedschap had weggenomen zonder dit te betalen. Aan de man werd een transactie van ¤ 130,= uitgereikt.


---
Winterswijk - In bezit van pepperspray

Een 23-jarige inwoner van Winterswijk is dinsdag 27 november aangehouden omdat hij in het bezit was van een busje pepperspray.

Tijdens een controle zagen agenten dat de man een busje pepperspray weggooide. De man werd daarop aangehouden ter zake overtreding van de Wet Wapens en Munitie. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

EINDE BERICHTEN