Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Een rondje in de limousine als een echte ster!
Gulle geste van American Express voor Villa Pardoes Kaatsheuvel

28 november 2007 - Vandaag heeft Villa Pardoes, een vakantieverblijf voor kinderen met een levensbedreigende ziekte in Kaatsheuvel, een geldbedrag van 10.000 euro ontvangen van American Express. Ruim twintig kinderen genoten van een rondrit in een echte limousine en ontvingen het bedrag symbolisch in een grote schatkist met gouden (chocolade)munten. Met deze donatie kunnen vijf gezinnen met een kind met een levensbedreigende ziekte één week genieten van een heerlijke vakantie.

American Express initieerde twee maanden geleden onder de naam Go Dutch een speciale campagne om kaarthouders te stimuleren na de zomervakantie nog even te genieten van een weekendje weg, een theatervoorstelling of een heerlijk diner in eigen land. Een deel van de opbrengst werd gereserveerd voor een schenking aan Villa Pardoes. 'Wij wilden met deze campagne ook anderen laten meegenieten en met name kinderen die dat het hardst nodig hebben een heerlijke tijd bezorgen' aldus Marjolein Gerritsen, Vice President Merchant Services Benelux van American Express.

De donatie vond plaats in het kader van Good Citizenship Day waarbij medewerkers van American Express zich regelmatig inzetten voor het goede doel. 'Deze week werd elke dag 'aan de deur geklopt' bij Villa Pardoes. American Express zorgde telkens weer voor een uniek Sinterklaasmoment in de Villa', vertelt Peter Rijken, voorzitter van het bestuur van Villa Pardoes. 'Met als absoluut hoogtepunt vandaag de limousine rondrit en een spelletjesmiddag met een heuse pepernotenrace en een spannende Sinterklaasquiz. Maar het mooiste cadeau is dat we met het door American Express geschonken bedrag vijf kinderen met een levensbedreigende ziekte en hun familie gratis de vakantie van hun leven kunnen aanbieden.'


- Einde bericht -