Leiden Oplichting bij theorie examen rijbewijs Een 34 jarige man uit Leiden liet zijn theorie examen voor het rijbewijs woensdagmorgen 28 november doen door een 39 jarige man uit Sassenheim Dit werd ontdekt door examinatoren van het CBR waarna de politie werd ingeschakeld en de mannen aangehouden. Tegen beiden is proces-verbaal opgemaakt. Ze moeten op 22 januari 2008 voorkomen bij de Politierechter in Leiden. Overigens zakte de Sassenheimer voor het examen.

Leiderdorp Diefstal na inbraak in woning Een tas met inhoud is in de nacht van dinsdag 27 op woensdag 28 november gestolen bij een inbraak in een woning aan de Rosenburg. De dader(s) kwamen vermoedelijk binnen door de voordeur. Om dit te openen werd het niet op nachtslot zittende slot via de brievenbus met een werktuig geopend. Van de dader(s) ontbreekt nog ieder spoor.

Gouda Verkeersongeval Op de Burgemeester Van Reenensingel in Gouda vond omstreeks 07.43 uur een aanrijding plaats tussen een bestelauto en een fietser. Vermoedelijk is de chauffeur, een 19-jarige man uit Gouda komend uit de richting Groen van Prinsteresingel, door rood gereden en heeft daarbij de fietser, een 52-jarige vrouw uit Schoonhoven komend uit de richting Goudse Poort, geschept. Na de botsing kwam de vrouw op de motorkap en voorruit van de auto terecht, waarna ze op de weg belandde. Volgens de man reed niet hij, maar de fietser dwars door rood het kruispunt op. De vrouw had na het ongeluk pijn in de linkerheup, bil en voet.

Ter Aar Verkeersongeval Op de Langeraarseweg in Ter Aar werd op woensdag 28 november omstreeks 07.20 uur een 56-jarige man uit Ter Aar door een autobus aangereden. De chauffeur, een 31 jarige man uit Ter Aar, verklaarde dat de man uit het niets de weg op rende. De buschauffeur kon hem niet meer ontwijken. Het slachtoffer kwam hierna tegen de rechterzijkant van de bus en moest met nekletsel worden afgevoerd naar het LUMC.