Gemeente 's-Hertogenbosch


28-11-2007
Commissie Ruimtelijke Ontwikkelingen en Beheer
Gewijzigde agenda commissievergadering

Hieronder vindt u de agenda van de gewijzigde commissievergadering ROB van december 2007. De agenda's van de andere commissievergaderingen zijn vorige week al gepubliceerd. De vergaderingen zijn openbaar en vinden plaats in het Bestuurscentrum (Achter het Stadhuis 5-7). De agenda's en (openbare) stukken liggen voor u ter inzage in het Stadskantoor. U vindt de agenda's ook op onze website. Het is mogelijk dat na deze publicatie nog wijzigingen plaatsvinden in de agenda's of een vergadering niet doorgaat. U kunt voor de laatste stand van zaken contact opnemen met de commissiesecretaris.

Inspreken

Tijdens de commissievergadering kunt u inspreken. U kunt alleen inspreken over een onderwerp dat op de agenda staat. U kunt niet inspreken als het voorstel betrekking heeft op de benoeming of voordracht van personen of als een bij wet of gemeentelijke verordening geregelde inspraakprocedure volgt of al is gevolgd. Wilt u van het spreekrecht gebruikmaken? Dan moet u ten minste 24 uur voor aanvang van de vergadering hiervoor een verzoek indienen bij de secretaris van de commissie onder vermelding van het agendapunt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met deze secretaris. Zijn of haar naam en telefoonnummer staan steeds vermeld bij de agenda van de commissie. Daar vindt u ook datum en aanvangstijdstip van de vergadering.

Gewijzigde agenda commissievergadering Ruimtelijke Ontwikkelingen en Beheer
Donderdag 6 december, 19.30 uur

- Vaststellen ontwerpuitgangspunten herinrichting Parade;
- vaststellen bestemmingsplan 2e herziening bestemmingsplan De Groote Wielen;

- vaststellen bestemmingsplan Rompertcentrum 27;
- vaststellen Nota Uitgangspunten bestemmingsplan Zuid;
- vaststellen Nota Uitgangspunten Buitengebied;
- vaststellen voorbereidingsbesluit locatie Achter De Kan 3 en 5;
- vaststellen voorbereidingsbesluit voor het gebied Boschveld 1e fase;


- vaststellen voorbereidingsbesluit locatie Concordia/Wolfsdonken;
- vaststellen voorbereidingsbesluit locatie zendmast Graafsebaan;
- vaststellen voorbereidingsbesluit Transferium Pettelaarpark. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de waarnemend commissiesecretaris: M. Griens, tel. (073) 615 91 73 of e-mail grie@s-hertogenbosch.nl