Ingezonden persbericht


Persbericht, Amsterdam 28 november 2007

TTY Internet Solutions behaalt 67e plaats in Deloitte Fast500

Op maandag 26 november vond de uitreiking van de Technology Fast 500 EMEA Awards in Londen plaats. De vijfhonderd snelst groeiende technologiebedrijven van Europa dongen mee om deze eer. Initiatiefnemer Deloitte heeft bekend gemaakt dat Nederlands internetbedrijf TTY Internet Solutions de 67e plaats heeft behaald. TTY heeft in de afgelopen 5 jaar een omzetstijging van maar liefst 2.211% gerealiseerd.

TTY Internet Solutions heeft de afgelopen vijf jaar een indrukwekkende omzetgroei weten te behalen vanwege het innovatieve karakter, de op verandering gebaseerde ontwikkelmethode die het bedrijf heeft ontwikkeld en de onveranderd hoge kwaliteit van de medewerkers. Het is het tweede jaar op rij dat TTY de Deloitte Fast500 heeft gehaald. TTY Internet Solutions is in
1997 ontstaan met 2dehands.nl. TTY maakt sindsdien websites voor verschillende klanten, zoals onder andere Postbank/RVS, NationaleVacaturebank.nl, SellaBand.com en Jaap.nl

Deloitte organiseert de EMEA Technology Fast 500 om snelgroeiende technologiebedrijven in Europa, het Midden-Oosten en Afrika te erkennen op basis van de grootste percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar. Bedrijven worden opgenomen in de Deloitte Technology Fast 500 EMEA als ze over eigen technologie beschikken. Daarnaast wordt gekeken of er veel aandacht wordt besteed aan Research & Development. Eerste is het Israelische bedrijf Voltaire geworden.

"We waren al ontzettend blij met onze derde positie in de Nederlandse Fast
50, maar deze plaats op de EMEA lijst is fantastisch!", zegt Michiel van Deursen, directeur en oprichter van TTY. Het bedrijf heeft grote ambities en verwacht volgend jaar voor de derde keer een plek in de Fast 50 te behalen.

Voor meer informatie over de Fast 500, zie www.fast500europe.com. --
Noot voor de redactie,