Ingezonden persbericht


Persbericht - 5 november 2007

Stemmen start 6 november

Radio 4 sluit het jaar af met de mooiste klassieke muziek tijdens de Radio4Daagse

De laatste vier dagen van 2007 presenteert Radio 4 de klassieke muziekkeuze van de luisteraar tijdens de Radio4daagse. Dit evenement wordt van 28 tot en met 31 december op Radio 4 uitgezonden.

Vanaf dinsdag 6 november kan iedereen via www.radio4.nl of via de post stemmen op favoriete muziekstukken. In concertzalen en klassieke muziekwinkels zijn speciale stemformulieren verkrijgbaar waarop luisteraars hun keuze kunnen aangeven. Aan het muziekstuk kan ook een verhaal, herinnering of anekdote worden toegevoegd.

Luisteraars kunnen tot 7 december stemmen. De uiteindelijke speellijst van de Radio4daagse verschijnt eind december op www.radio4.nl.

De Radio4Daagse biedt de luisteraar sinds 2003 een bijzondere combinatie van meesterwerken van bekende componisten en minder bekende composities, afgewisseld met persoonlijke verhalen, herinneringen en anekdotes. In 2006 werden duizenden stukken aangevraagd. De uiteindelijke selectie zorgde voor vier dagen mooie toegankelijke klassieke muziek die werd gewaardeerd door een groot publiek.

De Radio4daagse is een gezamenlijk project van alle omroepen op Radio 4.

www.radio4.nl



Ingezonden persbericht