Ingezonden persbericht


Bericht onder Embargo tot woensdag 28 november 2007 20.00 uur

Burgemeester Van Liere zal een Koninklijke onderscheiding uitreiken aan mevrouw A.P. Dees-de Looff (geb. 1947) uit Wissenkerke op woensdag 28 november a.s. om ca. 20.10 uur tijdens de ledenvergadering van de ZLTO-afdeling Noord-Beveland in hotel De Korenbeurs, Kaaistraat 12 te Kortgene.

De laatste decennia heeft zij diverse activiteiten ontplooid die ten goede komen aan de samenleving met name op het terrein van belangenbehartiging van de landbouw, politiek, welzijn, cultuur en onderwijs. Zij heeft zich uitvoerend en bestuurlijk ingezet voor vele organisaties en stichtingen op lokaal, regionaal, provinciaal en landelijk niveau.



Gelet op de aard, uitstraling en intensiviteit van haar activiteiten heeft het Hare Majesteit behaagd haar te benoemen tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Aangezien de uitreiking voor decoranda een verrassing moet blijven, vraag ik u vertrouwelijk om te gaan met deze informatie. Ik verzoek u niet eerder dan 20.00 uur aanwezig te zijn bij De Korenbeurs. U zult worden ontvangen door de heer Bert Sandee.

Vriendelijke groeten,

Christine Elsing,
bestuursassistente
gemeente Noord-Beveland

Postadres:
Postbus 3
4490 AA Wissenkerke
Bezoekadres:
Voorstraat 31
4491 EV Wissenkerke
Tel. 0113 - 377 313