Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Electronica webwinkel 4Launch.nl viert vijfjarig bestaan

Eindhoven, 28 november 2007

De Eindhovense online winkel 4Launch viert woensdag 28 november 2007 haar vijfjarig bestaan. 4Launch.nl is in de afgelopen vijf jaar uitgegroeid van een vriendenbedrijf tot één van de grootste webwinkels in Nederland op het gebied van computer- en electronica artikelen. De omzet is in deze periode gegroeid naar ruim twee miljoen euro per maand.

Groot geworden door klein te blijven , dit is zoals directeur Guido Raaijmakers de ontwikkelingen van de afgelopen jaren beschrijft. 4Launch heeft laten zien dat je als bedrijf ambitieus moet zijn, maar dat het contact met de klant voorop moet blijven staan. Luisteren naar wat de klant wil en de service zo hoog mogelijk houden , daarmee wil de Eindhovense webwinkel door blijven groeien. Klanten moeten steeds meer zekerheid krijgen in het online kopen en dit wordt bij 4Launch gebracht door een open en eerlijke communicatie.

4Launch is in 2002 opgericht door Guido Raaijmakers als ICT dienstverlener, letterlijk vanuit de spreekwoordelijke zolderkamer. Op dat moment studeerde hij nog technische bedrijfskunde aan de TU/e. In 2003 is hij een webwinkel begonnen waarmee hij inspeelde op de groeiende vraag naar het winkelen op internet. Al snel werd deze hobby een enorm zakelijk succes. Begin 2005 verhuisde het bedrijf daarom naar een pand aan de Kanaaldijk Noord te Eindhoven. Door de continue groei was dit pand echter al snel weer te klein. Eind juli 2007 is de logistieke afdeling van 4Launch daarom wederom verhuisd. Dit maal naar een groot pand van ruim 3.000 vierkante meter aan de Lodewijkstraat 46 in Eindhoven. Daar zijn ruim 60 medewerkers in dienst bij 4Launch. We zijn een zeer jonge en flexibele organisatie, de oudste medewerker is achtentwintig , aldus de 26- jarige directeur.

Inmiddels is 4Launch een toonaangevende webwinkel in Nederland met al enkele jaren hoge klantenbeoordelingen op diverse reviewwebsites. Het productassortiment is de afgelopen maanden uitgebreid met huishoudelijke apparatuur en gegroeid naar ruim 14.000 producten. De komende maanden komt hier nog gaming en mobiele telefonie bij. Het uitgebreide productaanbod is een belangrijke factor achter het succes van 4Launch , aldus Raaijmakers. Het nieuwe pand zorgt voor meer comfort voor medewerkers en klanten en geeft ruimte om door te groeien. Vanaf medio oktober 2007 is de geheel vernieuwde webwinkel online, vol nieuwe technieken om het winkelen zo klantvriendelijk mogelijk te maken. Hiermee laat 4Launch wederom zien een van de meest vooruitstrevende webwinkels in Nederland te zijn.

Einde bericht

Voor meer informatie verwijzen wij naar onze website www.4launch.nl. Ook kunt u contact opnemen met de directeur/ eigenaar Guido Raaijmakers voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor een toelichtend interview.

Contactgegevens:

Naam Guido Raaijmakers

Email guidoraaijmakers@4launch.nl

Telefoon (kantoor) 040 2931156

Telefoon (direct) 06 44960467

---

Met vriendelijke groet,

Davy Peters

Afdeling Projectmanagement

4Launch BV

0900-4LAUNCH (25cpm)

www.4launch.nl

KVK te Eindhoven: 18068331