Gemeente Spijkenisse


Zwarte pieten nemen balies stadhuis Spijkenisse over

26 november 2007

Sinterklaas
Wel eens zwarte pieten achter de balie van het gemeentehuis willen zien zitten? Woensdag 28 november is het dan toch echt zover.

Burgemeester Mirjam Salet heeft afgelopen zaterdag Sinterklaas in Spijkenisse ontvangen en hem gevraagd of hij voor een dag een paar zwarte pieten kan missen om te helpen bij de drukte op het stadhuis. Sinterklaas heeft de burgemeester beloofd dat zijn pieten de medewerkers bij de publieksbalies een handje komen helpen.

Sinterklaas beaamt: "Ik wou de burgemeester graag helpen en heb daarom aan mijn ambtenarenpieten gevraagd of ze voor de gemeente Spijkenisse tijd konden maken en dat wilden ze maar al te graag. Zelf kan ik helaas niet komen, er moeten tenslotte nog een heleboel cadeautjes worden uitgezocht, maar ik raad de kinderen zeker aan even langs te komen. Mijn pieten kennende zal het erg gezellig worden."

Zodoende zitten de zwarte pieten woensdag 28 november van acht uur 's morgens tot drie uur 's middags aan de balie in het stadhuis en verwelkomen een ieder dan ook van harte.