Ingezonden persbericht


BitDefender vier jaar op rij nummer 1 bij TopTenREVIEWS

Amsterdam, 28 november 2007 - BitDefender, wereldwijd marktleider van antivirussoftware en beveiligingsoplossingen, maakt bekend dat zijn producten ook dit jaar weer tot beste verkozen zijn door TopTenREVIEWS. Al vier jaar op rij worden de producten van BitDefender door de vooraanstaande Amerikaanse productvergelijkingswebsite www.toptenreviews.com bekroond om hun uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en compleetheid. Volgens TopTenREVIEWS verdient BitDefender 2008 de Gold Award, omdat deze productreeks de beste bescherming biedt tegen virussen, spyware, hackers en spam. BitDefender 2008 is gebruiksvriendelijk en scant alle bestanden op de pc, in- en uitgaande mail, Instant Messaging-communicatie en al het overige netwerkverkeer.

De nieuwste versie van BitDefender omvat een geïntegreerde spelmodus. Dit is een combinatie van beveiligingsinstellingen, die zorgt voor veilig gamen met minimale systeembelasting. Daarnaast heeft BitDefender de proactieve bescherming van zijn eigen opsporingstechnieken B-HAVE verder verbeterd.

BitDefender 2008 is geschikt voor Windows 2000 (met Servicepack 4), Windows XP (met Servicepack 2) en Windows Vista, en ondersteunt Microsoft Outlook 2000, 2003 en 2007, Outlook Express, Windows Mail en Mozilla Thunderbird 1.5 en 2.0. De nieuwe producten worden geleverd met licenties voor drie pc's en twee jaar standaardservice, die bestaat uit 24x7 technische ondersteuning via e-mail of live chat.

De gehele review is te lezen op
http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/bitdefender-review.html

Over BitDefender
BitDefender is wereldwijd marktleider op het gebied van beveiligingsoplossingen. BitDefender is een toonaangevende organisatie op het gebied van detectie van actuele internetdreigingen. Op basis van zijn onderzoeksgegevens ontwikkelt BitDefender de snelste en meest effectieve antivirus- en e-mailbeveiligingssoftware. De beveiligingssoftware van BitDefender is eenvoudig te installeren, te gebruiken en te updaten. De beveiligingsoplossingen van het bedrijf voldoen aan de allernieuwste beveiligingseisen voor computers en servers. De software van BitDefender biedt op dit moment bescherming aan ruim 41 miljoen thuis- en bedrijfsgebruikers in meer dan 180 landen. BitDefender Antivirus-software eindigt steevast in de top van de best geteste pakketten bij bijvoorbeeld de Consumentenbond, ICSA Labs, Checkmark en Virus Bulletin. BitDefender, onderdeel van SOFTWIN, heeft zijn hoofdkantoor in Boekarest, Roemenië. Daarnaast zijn er vestigingen in Duitsland (Tettnang), Spanje (Barcelona) en de VS (Fort Lauderdale, Florida). Meer informatie vindt u op www.bitdefender.com. *-*-*-*-*