Meer aandacht voor cliënt en zorgverlener in de thuiszorg


Door innovatieve oplossing Fiscameron Zorg met Mavim SIS

NOORDWIJK, 20071128 -- Fiscameron Zorg heeft een innovatief instrument ontworpen genaamd `ThuiszorgInExcellence' voor thuiszorgorganisaties die bezig zijn met procesoptimalisatie en kwaliteitsborging. Door middel van een naadloze koppeling tussen het Mavim Spelregel Informatie Systeem en e-Synergy wordt de HKZ systematiek op een natuurlijke intuïtieve manier in de dagelijkse werkzaamheden van de medewerkers geïntegreerd.

`ThuiszorgInExcellence' biedt thuiszorgorganisaties de mogelijkheid te excelleren met HKZ. Het is een comfortabele oplossing waarbij medewerkers hun dagelijkse werkzaamheden kunnen verrichten vanuit de HKZ-procesbeschrijvingen. Het HKZ handboek verandert hiermee in een medewerkervriendelijk en cliëntgericht actief instrument.

"`ThuiszorgInExcellence' biedt een volledige integratie van de beschrijving van de procedures en processen en de dagelijkse uitvoering ervan, inclusief de verwerking van documenten. Hierdoor wordt een enorme efficiency- en effectiviteitsverbetering gerealiseerd."- Michiel Arens, oprichter en CEO van Mavim BV.





Mavim BV