JDI-ICT,Dieren geeft Stichting Oranjerie Dieren een nieuwe website


DIEREN, 20071123 -- Woensdag 28 november 2007, om 11.00 uur, wordt de nieuwe website van onze Stichting operationeel.

Dankzij medewerking van JDI-ICT uit Dieren krijgt Stichting Oranjerie Dieren de beschikking over een website.

De website is door JDI-ICT (www.jdi-ict.nl) ontworpen. Directeur Jarno Eggink van JDI-ICT heeft dit de Stichting Oranjerie Dieren als sponsoring aangeboden. Het bedrijf is gevestigd in Dieren zuid. Van uit hun maatschappelijke betrokkenheid wat te maken heeft met de leefbaarheid van de woonomgeving en met name Dieren Zuid in het bijzonder hebben zij besloten om op deze wijze het project te ondersteunen.

Voorzitter Ap Lammers van de Stichting Oranjerie heeft namens het bestuur dit aanbod met veel enthousiasme geaccepteerd. Bestuur van de stichting ervaart dit ook als steun in de rug om het project, "het in samenwerking met Siza Dorp Groep realiseren van een theehuis in de Oranjerie in het Carolinapark te Dieren". Te meer daar de hulp van het bedrijfsleven en particulieren bij het realiseren van de plannen onmisbaar is.

Graag nodigen wij u uit om bij de officiële ingebruikneming van de website aanwezig te zijn. Tijdens deze bijeenkomst zult u ook de laatste stand van zaken m.b.t. de voortgang van het project worden geïnformeerd.

De website is per 28 november 2007 te vinden op www.oranjerie-dieren.nl

Locatie: JDI-ICT, Zutphensestraatweg 85, 6953 CJ Dieren
Datum 28 november 2007, 11.00 uur.

Dieren, 23 november 2007.

cursiefDoelstelling:

De Stichting heef ten doel: de oprichting, de instandhouding van een theehuis in de Oranjerie te Dieren, het stimuleren van exposities en andere activiteiten op cultureel/artistiek/ maatschappelijk gebied, zomede het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.





Ingezonden persbericht