Welkom in de wereld van de Woonfabriek


7000 m² wooninrichting vanaf november een feit

AMSTERDAM, 20071128 -- Op zaterdag 24 november 2007 heeft de Woonfabriek Amsterdam in de woonmall Villa ArenA officieel haar deuren geopend. De woonwinkel van bijna 7000 m² is gebaseerd op de shop-in-shopformule. Tachtig verschillende leveranciers bieden een breed assortiment meubelen en woonaccessoires aan. De levering van de producten vindt direct plaats tussen fabrikant en consument, waardoor de prijzen lager zijn dan in de reguliere woonwinkels.

Om het de bezoeker makkelijk te maken is de Woonfabriek verdeeld in 4 woonstijlen: Classic, Lifestyle, Trendy, en Design. Per stijl is er een volledig ingerichte ruimte waar de bezoeker ideeën en inspiratie kan opdoen. Naast sfeerkamers zijn er verkoopadviseurs die de bezoeker kunnen helpen zich stijlgericht te oriënteren. De Woonfabriek werkt volgens het Cash&Carry principe: alles is op voorraad en kan direct mee naar huis.

Eigenaren en oprichters Harm Knol en Marieke Lammers wilden de 7000m² zo overzichtelijk en toegankelijk mogelijk maken. Zeer tevreden zijn ze over de gestroomlijnde route en hun, zelf verzonnen, originele etalage: "De 100 meter lange eyecatcher geeft een duidelijk beeld van wat het winkelend publiek achter de etalage mag verwachten."

Over de Woonfabriek:
De Woonfabriek is opgericht in oktober 2007 door Harm Knol en Marieke Lammers. De Woonfabriek bevindt zich in de Woonmall Villa ArenA in Amsterdam. De oppervlakte is 7000 m² . Openingstijden: maandag 13.00- 17.30 uur, dinsdag t/m zaterdag 10.00 tot 17.30 uur, donderdagavond tot 21.00 uur. Tot eind maart 2008 iedere zondag open. Voor meer informatie over de Woonfabriek kunt u kijken op de website: www.woonfabriekamsterdam.nl

Einde persinformatie, Amsterdam 28 november 2007